Blog.

Wij delen graag.

02 februari 2021

Iedereen wil snel over het internet kunnen surfen toch? Waarom gaat het dan soms zo traag? En waarom is het zo belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer je een website of webapplicatie ontwikkelt? We vertellen je er graag meer over, en vooral ook wat je er allemaal aan kan doen. Een snelle website is namelijk belangrijker dan ooit, en dus vinden wij dat het belangrijk is hier over te vertellen.

Lees verder
Een snelle website
Blockchain anno 2021

25 januari 2021

Eind 2016 en begin 2017 hoorde je het overal. Blockchain. Alle grote organisaties die veel met IT te maken hadden doken er op en overal werden er ‘proof of concept’ projecten opgestart. Nu lijk je er ineens niet zo veel meer over te horen. Hoe zit dat?

Lees verder

18 januari 2021

Je hoort het steeds vaker, een ‘design sprint’. Maar wat is dit eigenlijk en hoe kan je bedrijf hier van profiteren?

Een design sprint is eigenlijk een methode om snel van probleem naar oplossing te gaan. Het idee van een design sprint is dat je in vijf dagen van probleem naar oplossing gaat en een prototype hebt ontwikkeld die je getest hebt bij een kleine groep gebruikers. Het is een hele efficiënte methode waarbij je met een klein team een week lang aan niks anders gaat werken.

Lees verder
Wat is een design sprint
Wat is een MVP

11 januari 2021

Wanneer je een briljant idee hebt en dit wil testen in de markt zul je dit idee moeten uitwerken. Om niet meteen ontzettend veel tijd en geld hieraan te besteden zonder dat je weet of het een succes wordt kan het slim zijn een MVP te maken en dit te testen in de markt. Maar wat is een MVP en hoe definieer je dit?

Een MVP staat voor ‘minimal viable product’ en is eigenlijk een versie van je product wat voldoet aan de minimale eisen om van toegevoegde waarde te zijn voor de gebruikers ervan. Stel dat je bijvoorbeeld een auto hebt ontworpen, dan zorg je dat de auto rijdt en bestuurbaar is.

Lees verder