Innovatie.

Onze aanpak om in 100 dagen van idee naar MVP te gaan.

Inspiratie

Het luisteren naar succesverhalen werkt inspirerend. Het ontdekken van nieuwe technologieën leidt tot nieuwe inzichten. Wij nemen u mee op reis door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IOT, AI, Blockchain en meer. Speciale wensen? Kom maar op.

Wij zijn immers gek op nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Wij vinden het heerlijk om hier over te praten en andere mensen te inspireren. Wie weet tot wat voor prachtige inzichten dit leidt en hoeveel nieuwe ideeën dit uw organisatie oplevert.

Staat u ook al te popelen om geïnspireerd te worden?


Ik wil inspiratie.
Design sprint

Het begint bij een goed idee. Soms komt een goed idee als vanzelf, uit het niets. Maar soms moet je er voor aan het werk. Samen kom je tot mooie dingen. Daarom bieden wij een design thinking workshop aan waar uw uitdagingen worden bekeken met een creatieve aanpak om tot oplossingen te komen waarmee u écht een stap kan maken.

Mogen wij u helpen met een design sprint?


Ik wil een design sprint.
Minimal viable product

Om tot een goed resultaat te komen moet ook de uitvoering goed verlopen. Door onze kennis, ervaring en ons netwerk weten wij als geen ander hoe we u moeten helpen het idee te realiseren. Wij bouwen uw droom en wij gaan door tot het een succes is. Een MVP (minimal viable product) is het product dat kan worden getest in de markt. Wij bouwen samen met u een MVP meestal in minder dan 100 dagen, zodat u meteen weet of het idee een succes is. Vanaf daar kunt u het product verder verfijnen, en uiteraard: ook daarbij helpen wij u graag!

Wanneer mogen wij beginnen?


Ik wil een MVP.